020 894 3044

Ga mee als begeleider!

Aanmelding

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat zijn Codekampen?

Onze missie is dat we alle kinderen digitale vaardigheden willen bijbrengen, op een leuke en toegankelijke manier. In de huidige (digitale) samenleving is het belangrijk dat kinderen leren hoe technologie werkt en dat ze niet alleen technologie kunnen gebruiken, maar ook zelf kunnen creëren. Bomberbot biedt een volledig uitgewerkte lesmethode om kinderen te leren programmeren. Met behulp van het lespakket en begeleiding van het Bomberbotteam hebben al meer dan 110.000 kinderen programmeerles gekregen van hun eigen leerkracht.

Tijdens een Codekamp leren kinderen van 8 tot 13 de basisprincipes van programmeren. De kinderen krijgen programmeerworkshops met ons lespakket en bouwen hun eigen website aan de hand van HTML en CSS. Het leren van deze taal zien wij als een middel waardoor kinderen leren om zelf dingen te creëren met technologie. Kinderen leren zelf onderdelen van een website te bedenken, opzoeken en implementeren. Ze verwonderen zich hoe de digitale wereld eruit ziet en hoe ze deze wereld zelf naar hun hand kunnen zetten. We vinden het belangrijk dat alle kinderen persoonlijke en individuele aandacht krijgen. Tussen de workshops door worden er creatieve en sportieve activiteiten georganiseerd.  Een leerzame én gezellige week dus!

We zijn voor de kampen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomervakantie op zoek naar begeleiders. We organiseren Codekampen in meer dan tien steden: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hilversum, Leiden, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. Klik hier voor een overzicht van alle data en locaties.

Heb je nog vragen over het begeleiden van Codekampen? Stuur een mailtje naar begeleiders@bomberbot.com of bel ons op 020 894 3044.