Bouw je eigen game op de Game Plus Editie

Wat is een Codekamp - Game Plus Editie (10-13 jaar)?

Op de Game Plus Editie leer je met leeftijdsgenoten van 10 - 13 jaar hoe je jouw games naar een hoger niveau tilt. Bouw jouw eigen game en werk onder begeleiding van onze experts met meer complexe spelelementen. Wij zorgen voor computers, lesmateriaal, accounts en een lekkere lunch. Naast het programmeren organiseren we allerlei kennismakingsactiviteiten en creatieve binnen- en buitenactiviteiten. Met maximaal 8 deelnemers per begeleider hebben we genoeg tijd om je persoonlijk te begeleiden bij het programmeren van jouw game. Aan het einde van het kamp kunnen je vriendjes, vriendinnetjes en ouders jouw eigen game spelen!

Voor dit kamp heb je al wat ervaring nodig, bijvoorbeeld door eerst de Game Editie van ons kamp te volgen, door op school te werken met Scratch of andere workshops te hebben gevolgd. Twijfel je of je voldoende ervaring hebt? Lees hier meer.

Meer informatie

Een dag op de Game Plus Editie ziet er ongeveer zo uit:

  • 08:30-09:00 Inloop kamp
  • 09:00-10:00 Dagopening met teamactiviteit
  • 10:00-12:00 Programmeerworkshop
  • 12:00-13:00 Lunch verzorgd door Bomberbot
  • 13:00-15:00 Binnen- en buitenactiviteiten
  • 15:00-17:00 Games maken en testen!
  • 17:00-17:30 Ophalen door ouders

Wat leer je op de Game Plus Editie?

De Game Plus Editie bouwt voort op de basiskennis van Scratch en Bomberbot Create en leert je om nog complexere spellen te maken. Je leert hoe jouw favoriete spellen zijn ontworpen en waarom deze zo leuk zijn om te spelen. Je leert onder begeleiding van onze experts de technieken die nodig zijn om jouw spel tot een hoger niveau te tillen. Twijfel je of je voldoende ervaring hebt? Lees hier meer.