Bouw je eigen website op de Web Editie

Wat houdt de Web Editie in?

Op de Web Editie leer je met leeftijdsgenoten van 8 - 13 jaar de basisprincipes van het programmeren en bouw je jouw eigen website. Hierbij krijg je persoonlijke begeleiding van onze experts; zij zorgen voor computers, lesmateriaal en accounts. Met maximaal 8 deelnemers per begeleider hebben we genoeg tijd om je persoonlijk te begeleiden bij het bouwen van jouw website. Naast het programmeren organiseren we allerlei creatieve binnen- en buitenactiviteiten. Aan het eind van het kamp laat je jouw mooie website zien aan vriendjes, vriendinnetjes en ouders/verzorgers!

Een dag op de Web Editie ziet er ongeveer zo uit:

  • 08:30-09:00 Inloop kamp
  • 09:00-10:00 Dagopening met teamactiviteit
  • 10:00-12:00 Programmeerworkshop
  • 12:00-13:00 Lunch verzorgd door Bomberbot
  • 13:00-15:00 Binnen- en buitenactiviteiten
  • 15:00-17:00 Websites bouwen
  • 17:00-17:30 Ophalen door ouders

Wat leer je op de Web Editie?

Je leert de programmeerconcepten achter elke programmeertaal met onze eigen lesmethode, zoals bijvoorbeeld loops en functies. Meer dan 4.000 leerkrachten hebben al programmeerles gegeven met de lesmethode van Bomberbot.

Op de Web Editie leer je de programmeerconcepten achter elke programmeertaal met onze eigen lesmethode van Bomberbot. Je leert bijvoorbeeld over loops, functies en variabelen. Op het kamp ga je een website bouwen met HTML en CSS. Je gaat aan de slag met echte code en maakt je eigen website met tekst, plaatjes, video’s en menu’s. Telkens helpen we je weer met het verbeteren van jouw website. Voorgaande deelnemers hebben bijvoorbeeld een website gemaakt over hun eigen restaurant, offline spelletjes of Harry Potter. Ben je benieuwd naar wat je precies leert tijdens de Web Editie? Lees dan onze blog.