020 894 3044

Codekamp Eindhoven Kerstvakantie VOL
Web Editie

2 - 5 janHelaas, dit kamp zit al vol!

Op de volgende kampen zijn er nog plaatsen beschikbaar:Game Editie - Eindhoven Meivakantie

23 - 26 apr €299,- (Normaal €349,-)

Schrijf je in

Web Editie - Eindhoven Meivakantie

30 apr - 3 mei €299,- (Normaal €349,-)

Schrijf je in


Wat is een Codekamp - Web Editie?

Met je vriendjes en vriendinnetjes van 8-13 jaar leer je de basisprincipes van programmeren en ontwerp en bouw je je eerste website. Hierbij krijg je persoonlijke begeleiding van onze experts; zij zorgen ook voor computers, lesmateriaal, accounts en een lunch. Doordat we per 8 deelnemers een begeleider hebben, hebben we genoeg tijd om jou te helpen bij het bouwen van jouw website. De begeleiders zorgen ook voor creatieve activiteiten naast de computer, zowel binnen als buiten.

Een dag op het Codekamp - Web Editie ziet er ongeveer zo uit:

  • 08:30-09:00 Inloop kamp
  • 09:00-10:00 Dag opening met team-activiteit
  • 10:00-12:00 Programmeerles en -workshop
  • 12:00-13:00 Lunch verzorgd door Bomberbot
  • 13:00-15:00 Buitenactiviteit en spelen
  • 15:00-17:00 Websites bouwen!
  • 17:00-17:30 Ophalen door ouders

Je hebt geen ervaring met programmeren nodig om mee te kunnen op het kamp. Mocht je Bomberbot al op school gehad hebben, dan is dat geen probleem: wij hebben uitdagende nieuwe missies klaarstaan! Kan je al programmeren? Laat je ouders dan even contact met ons opnemen om te kijken of het kamp geschikt is.

Wat voor programmeertalen leer je?

Je leert de programmeerconcepten achter elke programmeertaal met onze eigen lesmethode, zoals bijvoorbeeld loops en functies. Meer dan 4.000 leerkrachten hebben al programmeerles gegeven met de lesmethode van Bomberbot. Op het kamp gaan we echter veel verder dan de programmeerconcepten: je gaat een echte website bouwen in HTML en CSS. Je gaat aan de slag met echte code en maakt je eigen website met tekst, plaatjes, video's, menu's en we helpen je bij het uitvinden hoe je je website beter kan maken.

Waar is het Codekamp?

De Basisschool 't Slingertouw ligt midden in de wijk Meerhoven en beschikt over twee grote speelplaatsen. De workshops zullen plaatsvinden in het gebouw op locatie Zandrijk, in het creatieve techniek lokaal van de school waar ook de Bomberbotlessen worden gegeven.

Bekijk alle kampen in Eindhoven

Bomberbot in de pers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een korting van €5 bij het volgende Codecamp!

Vrienden uitnodigen: